spaghetti i tunfisk



Ikke akkurat lørdagssus over denne pastaretten, men sånn går det når man er lat og ikke orker seg ut i stormen. Godt smakte det dog, og det er jo tross alt det viktigste.

Til 2-3 pers:
1 ss olivenolje
1 løk, grovhakket
1 rød paprika, i biter
2 fedd hvitløk, presset
1 ts basilikum
1 ts oregano
1 boks hele tomater
1/2 dl vann (skylle tomatboksen)
1-2 ss worchestershiresaus
Tunfisklaken
2 ss rød pesto
Sort pepper
1 boks tunfisk
1 klype sukker
200 g spaghetti
Salt til pastavannet
Parmesan til servering


Fres løk og paprika noen minutter i oljen, i en litt dyp panne. Tilsett så hvitløk og urter.


Når grønnsakene er blitt litt myke has tomater (med juicen), vann og tunfisklaken i. La dette putre litt mens spaghettien kokes. Ha i pesto, worchestershiresaus og noen runder med pepperkvernen (+ en klype sukker om man synes det trengs). 



Tunfisken blandes i til slutt. Sil pastaen og vend den i sausen. 


 Server med revet parmesan og mer pepper.


Kommentarer