sei i form - ny vri på gammel schläger



En ny variant av denne superenkle og gode 70-tallsfavoritten. Sto mellom kokosmelk og rømme da det var tomt for melk. Valget var ganske selvsagt. For å komplementere kokosmelken hadde jeg også litt thai currypasta i. Denne gangen var det en halvtint seiblokk som havnet i sausen. Det ble knallgodt, men litt mindre barnevennlig enn originalen.

1 liten løk
1 eple
1 liten boks tomatpuré (140 g)
1- 2 toppet ts rød thai currypaste
1 boks kokosmelk
En klype flaksalt
Litt sort pepper
600 g seifilet
1/2 ts salt
Noen dryss sitronpepper
Smør til formen

Sett ovnen på 225 grader.



Riv løken og eplet grovt (eplet deler jeg i to og fjerner kjernehus, så er det bare å rive det "innenfra" så skallet blir igjen). Bland med tomatpuré, currypasta, kokosmelk, flaksalt og pepper. 

Del fisken opp og ha den i en smurt form. Krydre med sitronpepper og salt. Fordel sausen over.



Stek i ca 30 minutter, til den bobler og har fått litt farge. Server med salat og ris (som jeg selvsagt hadde i frysen, ferdigkokt, så var bare å mikre et minutt).

Kommentarer

Legg inn en kommentar