grillrestbrunsj



Feriefrokoster hos oss blir sjelden før et stykke ut på dagen og da smaker det gjerne ekstra godt med en skikkelig en. Ofte finnes rester fra middag, gjerne av ymse kjøtt og poteter, og dette er jo supert å lage pytt i panne av. Da skjærer jeg alt i grove biter og tilsetter gjerne ekstra løk. Servert med et gressløkdryss fra hagen. Denne dagen hadde vi rester av diverse grove pølser og svinekjøtt, i tillegg til poteter. Pleier ofte passe på å ha ekstra poteter, ris etc til sånne formål.


Olje/smør
Diverse kjøtt/pølse/hamburgerrester
Kokte/bakte poteter
1 stor løk
Salt & pepper
Gressløk

Stek løk i olje, og tilsett potetbiter når løken har fått farge. Stek videre og krydre med salt og pepper. Om kjøttet er lite krydret kan man gjerne tilsette andre krydder også (f.eks Natvigs krydderblanding). Mitt hadde jeg marinert før grilling så syntes det ga nok smak. Ha oppi kjøttbitene og fres til alt har fått fin farge. 

Server med gressløkdryss og HP- og Hot chili saus. 
Et speilegg på toppen er heller ikke dumt.

Kommentarer